Dé Positieve Veranderaar

Voor Werknemers

Weinig energie?

Voel jij je uitgeput en dreig je thuis te komen zitten met een burn-out? Of merk je dat je overbelast en oververmoeid raakt, waardoor je dreigt uit te vallen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Stop met tobben en laat Dé Positieve Veranderaar jou helpen. 

Mijn doel is om je te begeleiden naar een positieve verandering, zodat je weer met passie en plezier kunt werken. Dat je weer energie en geluk ervaart.

Ontdek jouw unieke talenten en passies, doe waar je goed in bent én waar je gelukkig van wordt. Samen doorbreken we patronen en creëren we een nieuw evenwicht in je leven.

Gun jezelf deze waardevolle verandering en zeg vaarwel tegen burn-out en oververmoeidheid. Maak nu kennis met Dé Positieve Veranderaar en kom weer in je kracht!

Herken je dit?

Je bent al moe als je ’s morgens opstaat.

’s Avonds gaat het wel, maar de volgende morgen kom je je bed niet uit.

Je kijkt al een tijdje niet meer in de spiegel, want je weet dat je er grauw en grijs uitziet, dof met serieuze wallen onder je ogen.

Het maandagochtendgevoel op je werk wil maar niet weg vóór donderdagmiddag.

Je sleept je door de dag heen, wat veel moeite kost, en hoopt maar dat niemand iets in de gaten heeft.

Het plezier in je werk is al tijden ver te zoeken, …je concentratievermogen ook.

De inhoud van je werk roept al tijden geen kracht, positiviteit, laat staan energie meer in je op.

Je sleept je met bakken koffie en een overdosis aan snelle koolhydraten door de dag heen.

Je hebt geen zin en geen energie om te sporten of je echt te ontspannen.

Je neemt je voor om ’s avonds als je -te laat- thuiskomt nog een aantal dingen te doen, met je gezin en partner, voor jezelf, maar je komt er niet aan toe, je hebt er geen puf meer voor.

Wil jij bruisen van energie? Doe waar je goed in bent en je hart blij van wordt!

Wil jij energie, weten wat je wilt, jouw passie en talenten ontdekken? Ga dan aan het werk met Dé Positieve Veranderaar. Want, deze kwaliteiten liggen als diamanten in iedereen verborgen. De uitdaging in je leven is om ze te ontdekken en er iets mee te doen. Het is jouw geboorterecht, een reden en doel van jouw bestaan.

De kans is groot dat we op een bepaald moment in ons leven van ons eigen pad afraken, door de emotionele trauma’s die we oplopen, door de tegenslagen in het leven of door een gewond ego. Ten tweede is het leven zelf hoe dan ook te waardevol om het ‘ongeleefd’ en passief voorbij te laten gaan. Waar we ook vandaan komen of naartoe gaan, dát kan nooit de bedoeling zijn.

In onze persoonlijke missie maken we het pad van onze essentie expliciet, het doel en de reden van ons bestaan. Bij geboorte krijgen we onze missie, talenten en passies mee. De vraag is of en hoe we het leven maken tot de geweldige ervaring zoals het bedoeld is.

Wil je weten hoe jij ervoor staat?

Heb je symptomen van een burn-out, ervaar je stress, of vertoon je tekenen van overspannenheid? Met behulp van deze test kan je nagaan of er werk aan de winkel is.

1
Volgende
2
Volgende
3
Volgende
4
Volgende
5
Volgende
6
Volgende
7
Volgende
8
Volgende
9
Volgende
10
Volgende
11
Volgende
12
Volgende
13
Volgende
14
Volgende
15
Volgende
16
Volgende
17
Volgende
18
Volgende
19
Volgende
20
Volgende
21
Volgende
22
Volgende
23
Volgende
24
Volgende
25
Volgende
26
Volgende
27
Volgende
28
Volgende
29
Last Page
0.00
Ik voel me de laatste tijd zelfverzekerd *
Ik voel me de laatste tijd gemotiveerder dan voorheen *
Ik voel me de laatste tijd paniekerig *
Ik voel me de laatste tijd down / neerslachtig *
Ik voel me de laatste tijd alsof ik er niet meer toe doe in relaties *
Ik voel me de laatste tijd betrokken bij mensen om me heen *
Ik voel me de laatste tijd uitgeput *
Ik voel me de laatste tijd alsof ik het overzicht kwijt ben *
Ik voer mijn werk uit zoals ik wil *
Ik kan dagelijkse taken goed uitvoeren *
Ik maak vaker ruzie met mensen *
Ik vermijd mensen *
Ik vergeet sneller dingen *
Ik kan me goed concentreren *
Ik doe nogal onverschillig over veel dingen *
Ik ben in staat om veranderingen makkelijk te accepteren *
Ik ben perfectionistischer dan voorheen *
Ik ben iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel *
Ik ben veel emotioneler dan voorheen *
Ik ben sneller geïrriteerd dan voorheen *
Ik ben meer gefocust op details dan voorheen *
Ik wens dat ik vrolijker ben *
Ik wens dat ik wat meer ontspannen ben *
Ik wens dat ik dingen makkelijker van me af kan zetten *
Ik wens dat ik wat beter slaap *
Ik wens dat ik wat makkelijker beslissingen neem *
Ik wens dat ik meer energie heb *
Ik wens dat ik wat meer controle krijg *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
E-Mailadres *

Energie, Vitaliteit en (werk)Geluk?!

Burn-out

Jij worstelt al meer dan 6 weken met een burn-out. Je voelt mentale uitputting en een emotionele afstand tot werk en het leven als geheel. Het einde lijkt nog lang niet in zicht en ondanks de therapie waar je toch braaf wekelijks naartoe gaat, lijkt er geen verbetering te komen in jouw mentale gezondheid.

"Tools For Life" is een snelle en waardevolle oplossing om grondoorzaken van deze gevoelens aan te pakken en binnen 2 weken een gezonde en duurzame balans te herstellen.

Overbelast

Ervaar je intense druk, spanning en stress, zowel fysiek als mentaal? Heb je last van vermoeidheid, spierspanning en slaapproblemen en een gevoel van overweldiging. Neemt je concentratie af maar je emotionele prikkelbaarheid groeit met de dag. Je voelt dat je dit niet lang meer vol houdt en steeds dichterbij een burn-out komt.

In deze uitdagende situatie is "Tools For Life" een waardevolle oplossing om een burn-out te voorkomen

Ontwikkelverlangen

Jouw ontwikkelverlangen is de innerlijke drang om te groeien, persoonlijk of professioneel, en vormt de basis voor zelfontplooiing en het vergroten van jouw effectiviteit en levenslange leerprocessen.

Dé Positieve Veranderaar’ helpt je inzichtelijk te krijgen, waar jij nou echt gelukkig van wordt en hoe jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Samen stemmen we af welke vorm van persoonlijke coaching het beste bij jou past.

I-Opener

Is het voor jou nog niet duidelijk wat je nodig hebt of wilt bereiken, dan is de I-opener de ideale opstap in deze zoektocht. In deze sessie van een dagdeel staat jouw ‘Ik’ centraal. Het opent je ogen voor wat er werkelijk toe doet voor jou en hoe je meer positieve energie kunt ervaren in jouw leven. Je krijgt inzicht, uitzicht op en een ervaring van de positieve verandering die voor jou in het verschiet ligt. 

Maak kennis met Dé Positieve Veranderaar

Ik wil jou graag helpen om een waardevolle positieve verandering te realiseren in je leven. Ik kan jou helpen ontdekken welke patronen eraan ten grondslag liggen en, belangrijker nog, die te doorbreken. Ik begeleid jou graag om je weer bruisend vol energie te voelen en met passie te doen waar jij goed in bent en blij van wordt. Dus, als jij vanuit jouw essentie voluit wilt leven, wilt weten waar jouw passie en unieke talenten liggen en die ten volle benutten, maak dan kennis met dé positieve veranderaar. Een toekomst vol kansen en mogelijkheden ligt voor je! Wees lief voor jezelf.

Gun jezelf het cadeau van Tools For Life als jij je overbelast voelt en ga voor persoonlijke coaching als jij verlangt naar zelfontplooiing en meer levensgeluk of werkgeluk wilt ervaren.

Wat zeggen anderen over mijn diensten?

Ella heeft met haar aandacht en haar goede vragen, gezorgd dat ik me veilig en op mijn gemak voelde om me volledig open te stellen. Ik heb door haar geleerd om goed en met aandacht naar mijn gevoel te luisteren en naar mijn behoeftes te kijken en daarbij de oude, vaak belemmerende patronen, te doorzien en te doorbreken. Hierdoor heb ik al direct ervaren hoeveel kracht en vertrouwen dit mezelf geeft! Ella levert echt maatwerk; ze kijkt naar wat er nodig is om het persoonlijke proces goed te ondersteunen. Ze is daarbij enorm vindingrijk, eerlijk, en ze vraagt heel goed door en haar positiviteit werkt ook nog eens erg aanstekelijk. Tools for life is het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. En ik had er geen betere begeleiding bij kunnen wensen. Dank je wel, Ella!

Jouw persoonlijke en fijne aanpak gaf mij de ruimte om breder in te zetten op mijn behoeftes binnen dit loopbaantraject. Dit verliep heel vloeiend en voelde zeer prettig. Tijdens iedere rit terug naar huis voelde ik dat ik weer een stuk van mezelf terug gevonden had en ik kreeg weer grip op mijn eigen situatie.

Nu voel ik m’n authentieke zelf met een sterk beeld voor mijn carriere. Ik heb me op persoonlijk vlak verder ontwikkeld, wat ik niet had verwacht te bereiken.

Aan het einde van het traject heb ik een nieuwe baan gevonden, waar ik me erg op mijn gemak voel. Ik kan met alle liefde zeggen dat “Dé positieve veranderaar” in iedere zin van de betekenis is uitgekomen.

“Een super fijne therapeut, echt waardevol, vertrouwd gevoel en oprecht mezelf zijn.

De 10 daagse sessies Tools For Life hebben mij in de positieve zin veranderd en mij weer liefdevolle energie gegeven!!!!

In één woord: TOPPER!!”

Laten we samen aan de slag gaan!

Zet vandaag de eerste stap en plan een afspraak in voor kennismaking. In een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek tasten we in 60 minuten samen af wat ik voor je kan betekenen. 

Wil je liever meteen aan de slag, meld je dan aan voor een traject om positieve verandering te realiseren. Meestal wil de werkgever jou hierin wel faciliteren en is hij/zij degene die jou aanmeldt. In dit proces kan ik jou helpen. Informeer m’n werkgever- om jouw werkgever te informeren dat je geïnteresseerd bent in Tools For Life of persoonlijke coaching.

Een andere optie is dat jij je aanmeldt voor de ‘I-opener’. In deze sessie van een dagdeel staat jouw ‘Ik’ centraal. Het geeft je inzicht in de grondoorzaken van de patronen die ervoor zorgen dat jij wel doet wat je níet wilt en niet doet wat je wél wilt. Deze bieden je uitzicht op het gewenste perspectief, waarin jij voluit levensgeluk ervaart.  De I-opener geeft jou een ervaring en perspectief op de positieve verandering die voor jou in het verschiet ligt. 

"Lééf jouw leven! Vanuit jouw unieke passie en talenten. En ervaar de onuitputtelijke mix van energie, levensvreugde en mogelijkheden.!"

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een selectie van de meest gestelde vragen van werknemers. Staat jouw vraag hier niet tussen, neem dan gerust contact met me op of plan een gratis kennismakingsgesprek.

Jazeker! Bij alle emotionele issues of blokkades die je ervaart, kan DPV van meerwaarde voor jou zijn. Wellicht ben je perfectionistisch ingesteld, ben je een echte pleaser en ben je geneigd om jezelf op de laatste plaats te zetten, voel jij je gevangen door de verwachtingen die anderen van jou hebben… Dit zijn allemaal voorbeelden van mensen die zich wezenlijk geholpen voelen en een levensverrijkend traject ervaren hebben.

Nee, hoor. Wees gerust. Je wordt juist veel meer jezelf, puur en authentiek, zoals je echt bent.

Nee! Het grote verschil is dat je bij Tools For Life niet elke twee weken komt voor een afspraak waarbij je na een uur weer buiten staat. Nee, Tools For Life werkt als een snelkookpan. Je komt 10 dagen achterelkaar elke dag voor een sessie van 2 tot 2,5 uur. Kun je voorstellen hoeveel je in twee weken bereikt hebt! Niet voor niets zeggen deelnemers dat het écht een levensverrijkend traject is.

Daarbij werkt het heel krachtig, omdat je niet alleen praat en tot inzicht komt, zoals vaak bij de psycholoog. Doordat we ervaringsgericht werken, los je echt issues in de kern op waardoor ze oplossen. Het is hoogstwaarschijnlijk totaal anders dan je kent.

Nee! Meestal betaalt de werkgever de kosten voor een traject. In bijna alle gevallen investeert jouw werkgever heel graag in jouw vitaliteit om te zorgen dat je inzetbaar bent en blijft of om jou snel weer te verwelkomen op de werkvloer.

Informeer jouw werkgever

Laat je werkgever weten, dat je interesse hebt in Tools For Life, persoonlijke coaching of de I-Opener. Vul het onderstaande formulier in en jouw werkgever ontvangt van mij een e-mail met informatie!

Jouw interesse
Gegevens van Jouw Werkgever
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.