Dé Positieve Veranderaar

Verzuimreductie

Met meer dan 200 werknemers biedt Nexus een diverse en dynamische werkomgeving voor haar werknemers. De aard van het werk vereist vaak intensieve betrokkenheid, met uitdagingen zoals strakke deadlines, complexe projecten en hoge verwachtingen van klanten.

Stijging van het verzuimcijfer

Helaas heeft deze omgeving geleid tot een stijging van het verzuimcijfer in de afgelopen twee jaar, met zowel financiële als operationele gevolgen voor het bedrijf. Dit verzuim heeft tevens invloed op de productiviteit, projectplanning en de algehele werksfeer. Het management van Nexus erkende gelukkig de urgentie om proactieve maatregelen te nemen om het verzuim te verminderen en een gezonde werkomgeving te bevorderen.

Verzuimreductie

Verzuimreductie door het bevorderen van werkgeluk

Met een op maat gemaakt programma heb ik Nexus begeleid bij het bevorderen van werkgeluk, het herontdekken van talenten en het verhogen van bevlogenheid, toewijding, vitaliteit en zelf-effectiviteit van werknemers. Dankzij deze proactieve aanpak slaagde Nexus erin om het verzuim te verlagen, de productiviteit te verhogen en de algehele werksfeer te verbeteren. Dit resulteerde niet alleen in gezonder en gelukkiger personeel, maar ook in een sterker en succesvoller bedrijf.

Laatste nieuws en updates ontvangen?

Schrijf je dan hier in voor positief nieuws en inspiratie.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Recente artikelen

Deel dit bericht