Dé Positieve Veranderaar

Tools For Life

Snel en duurzaam herstel van burn-out

De snelheid van de huidige maatschappij of emotionele ballast uit het verleden kan er voor zorgen dat je in een fase van onrust, vermoeidheid, stress, fysieke en mentale uitputting terecht komt.

Dan mag je toch ook een weg vinden om snel van jouw (opkomende) burn-out klachten af te komen? Geen reguliere therapie, waarbij je tweewekelijks een gesprek van een uur krijgt. Met als resultaat een langlopend traject wat enkel inzicht oplevert en je nauwelijks vooruitgang boekt.

Jij wilt snel een echte, goede oplossing! Zodat je weer vol energie en goede zin aan het werk kan, weer van het leven kan genieten en innerlijke rust mag verwelkomen.

Herken je dit?

Het gaat niet zo goed met je.

Je hebt last van: gevoel van leegte, stress, depressieve gevoelens, perfectionisme, gemis aan eigenwaarde, … of misschien zelfs een burn-out.

Je hebt ervaren dat je er alleen niet uitkomt. Ook met de hulp van een coach of psycholoog, ben je er nog niet.

Je voelt dat er meer nodig is. Je wilt ervoor gáán om je wezenlijk beter te voelen, ook als dat betekent dat het je pijn en moeite kost.

…want je weet, ook de mooie lotusbloem bloeit met zijn wortels vanuit de modder.

Plezier in je werk

"Tools For Life"

Video afspelen

Intensief

In 10 individuele sessies van gemiddeld 2.5 uur per dag, gaan we in een periode van 2 weken tijd samen intensief aan de slag om een diepgaande en positieve verandering te realiseren.

Uniek

Uniek is dat de sessies vooral ervaringsgericht zijn. We werken veel met visualisaties waarmee we krachtige, duurzame resultaten boeken.

Concreet

Concrete gedragsveranderingen zijn veelal direct zichtbaar.

Hoe werkt Tools For Life?

Tools For Life is een unieke therapie die snel, diepgaand en duurzaam herstel oplevert.

We gaan snel, we gaan diep en komen zo binnen no time bij de kern van de klachten. Aangekomen bij deze kern…

Het gevoel van bevrijding is daar; het leven ligt weer in eigen handen en je voelt eindelijk weer wat écht belangrijk is en kan daarnaar handelen.

Na dit intensieve traject van twee weken, wacht het vervolgtraject. Gedurende een jaar komen we één keer per maand samen. In deze nasessies zorgen we ervoor dat je het geleerde geïntegreerd in jouw dagelijkse leven.

Plezier in je werk

"Tools For Life"

Tools For Life is een prachtig cadeau. Mensen die Tools For Life zelf ervaarden spreken steeds weer uit hoe levensverrijkend dit traject voor hen is. En hoezeer zij en hun omgeving er de vruchten van plukken. 

In ons eerste gesprek zul je waardevolle inzichten opdoen in hoe de issues, waar je in het hier & nu tegenaan loopt, te maken hebben met wat je in het verleden hebt ervaren.

Daarnaast zullen we jouw hulpvraag en het ontwikkelverlangen bespreken en zal ik adviseren of Tools For Life het beste pad is om te bewandelen. Er is altijd ruimte om te ontdekken of Tools For Life passend is of dat een andere vorm van coaching beter aansluit op de hulpvraag.

Na Tools For Life...

Ervaar je snel diepgaand herstel.

Voel je jouw energie en levenskracht weer stromen.

Herontdek en voel je wie je in essentie bent.

Ben je weer inzetbaar met al jouw talenten.

Kun je krachtige keuzes maken waar je hart blij van wordt.

Sta je open voor connectie en bouw je waardevolle relaties met anderen op.

Wat zeggen anderen over "Tools For Life"

Tools for Life

Ik liep vast op psychisch gebied ivm de heftige dingen die ik heb meegemaakt en wilde graag de weg naar mezelf terug vinden..

Ik ben me er van bewust geworden wat ik wel en niet wil in mijn leven, hier kan en mag ik mijn eigen keuze in maken.

Ik weet waar en in wie ik mijn liefde en energie wil steken, mijn eigen grenzen duidelijk aangeven/voor mezelf opkomen in bepaalde situaties, zelfvertrouwen gekregen, door dat ik mag voelen wat er is en dit te uiten voel ik mezelf een stuk beter en kan ik meer liefde geven en ontvangen, zelfverzekerd geworden en met mijn eigen kracht en moed ben ik een sterke vrouw geworden met de hulp van Ella.

Doordat Ella in mij geloofde en mij veel vertrouwen gaf, heb ik nu heel veel kunnen bereiken en kijk ik op een andere manier naar het leven.

Ik kan me geen betere en leukere therapeut wensen! Je voelt je snel op je gemak aangezien ze oprecht naar je luistert. Ella is een toppertje! Ella heeft een hart van goud!

Ella heeft met haar aandacht en haar goede vragen, gezorgd dat ik me veilig en op mijn gemak voelde om me volledig open te stellen. Ik heb door haar geleerd om goed en met aandacht naar mijn gevoel te luisteren en naar mijn behoeftes te kijken en daarbij de oude, vaak belemmerende patronen, te doorzien en te doorbreken. Hierdoor heb ik al direct ervaren hoeveel kracht en vertrouwen dit mezelf geeft! Ella levert echt maatwerk; ze kijkt naar wat er nodig is om het persoonlijke proces goed te ondersteunen. Ze is daarbij enorm vindingrijk, eerlijk, en ze vraagt heel goed door en haar positiviteit werkt ook nog eens erg aanstekelijk. Tools for life is het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. En ik had er geen betere begeleiding bij kunnen wensen. Dank je wel, Ella!

De 10 daagse therapie “ Tools for life” van Ella was heel intens, maar heeft mij weer energie gegeven zodat ik mijn werkzaamheden weer kan oppakken.Ella begeleid mij nog een jaar lang, één keer per maand. Dan bespreken we mijn ervaringen en geeft ze mij de “ tools” om weer een stap verder te komen.

Laten we samen aan de slag gaan!

Zet vandaag de eerste stap en meld je aan voor het ‘gesprek Tools For Life‘. In dit gesprek doe je waardevolle inzichten op en ontdekken we in hoeverre Tools For Life aansluit en een verrijking voor jou is.

Is het voor jou nog niet duidelijk wat je nodig hebt, dan is de I-opener de ideale opstap in deze zoektocht. Meld je aan voor de ‘I-opener’. De I-opener geeft jou een ervaring en perspectief op de positieve verandering die voor jou in het verschiet ligt. 

Ben je een werkgever en is gelukkig werken jouw uitgangspunt? Meld je dan aan voor ‘adviesgesprek Tools For Work‘. Of meld jouw medewerker direct aan voor een gesprek als opstart van individuele dienstverlening.

Wil je liever eerst nog even kennismaken? Geen probleem in een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek tasten we in 30 minuten samen af wat ik voor je kan betekenen. 

"De mooie lotusbloem bloeit met haar wortels vanuit de modder"

Informeer jouw werkgever

Laat je werkgever weten, dat je interesse hebt in Tools For Life, persoonlijke coaching of de I-Opener. Vul het onderstaande formulier in en jouw werkgever ontvangt van mij een e-mail met informatie!

Jouw interesse
Gegevens van Jouw Werkgever
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Informeer jouw werknemer

Laat je werknemer weten, dat jullie dit interesse hebt in Tools For Life, persoonlijke coaching of de I-Opener, voor zijn/ haar persoonlijke ontwikkeling. Vul het onderstaande formulier in en de werknemer ontvangt van mij een e-mail met informatie!

Jouw interesse
Gegevens van Jouw Werknemer
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.