Dé Positieve Veranderaar

Positieve Veranderingen

Lees hier wat anderen zeggen over mijn diensten

Wil je jouw eigen ervaring met mij delen?

Ella heeft met haar aandacht en haar goede vragen, gezorgd dat ik me veilig en op mijn gemak voelde om me volledig open te stellen. Ik heb door haar geleerd om goed en met aandacht naar mijn gevoel te luisteren en naar mijn behoeftes te kijken en daarbij de oude, vaak belemmerende patronen, te doorzien en te doorbreken. Hierdoor heb ik al direct ervaren hoeveel kracht en vertrouwen dit mezelf geeft! Ella levert echt maatwerk; ze kijkt naar wat er nodig is om het persoonlijke proces goed te ondersteunen. Ze is daarbij enorm vindingrijk, eerlijk, en ze vraagt heel goed door en haar positiviteit werkt ook nog eens erg aanstekelijk. Tools for life is het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. En ik had er geen betere begeleiding bij kunnen wensen. Dank je wel, Ella!

Tools for Life

Ik liep vast op psychisch gebied ivm de heftige dingen die ik heb meegemaakt en wilde graag de weg naar mezelf terug vinden..

Ik ben me er van bewust geworden wat ik wel en niet wil in mijn leven, hier kan en mag ik mijn eigen keuze in maken.

Ik weet waar en in wie ik mijn liefde en energie wil steken, mijn eigen grenzen duidelijk aangeven/voor mezelf opkomen in bepaalde situaties, zelfvertrouwen gekregen, door dat ik mag voelen wat er is en dit te uiten voel ik mezelf een stuk beter en kan ik meer liefde geven en ontvangen, zelfverzekerd geworden en met mijn eigen kracht en moed ben ik een sterke vrouw geworden met de hulp van Ella.

Doordat Ella in mij geloofde en mij veel vertrouwen gaf, heb ik nu heel veel kunnen bereiken en kijk ik op een andere manier naar het leven.

Ik kan me geen betere en leukere therapeut wensen! Je voelt je snel op je gemak aangezien ze oprecht naar je luistert. Ella is een toppertje! Ella heeft een hart van goud!

Onze werkneemster heeft een zeer positieve ervaring gehad bij Ella, tijdens de I-opener. Het voelde veilig en ze deelde veel, soms zelfs dingen die ze nog nooit met anderen had gedeeld. Ze ervoer een gevoel van vertrouwdheid en is dankbaar voor dit waardevolle gesprek en Ella's toewijding daaraan.

De werkneemster liet ons weten dat ze zich echt gesteund voelde door de aandacht die ze zowel van ons als werkgever, als Ella kreeg.

Oprecht bedankt Ella voor de heldere informatie, ze weet nu waar ze aan wil/moet werken en voelde na de sessie met Ella een enorme opluchting, wat haar ontzettend heeft geholpen. Ze is nu begonnen met opruimen, zowel thuis als in haar hoofd.

De grote lach op Ella’s gezicht laat je vanaf het eerste moment veilig voelen. Met haar enthousiasme, kennis en positiviteit heeft zij mij geholpen om meer rust en structuur in mijn leven te creëren, en zo meer plezier en resultaat te halen uit mijn werk. Ella, het was een feest met jou! Nogmaals heel veel dank.

Steeds meer van mijn collega's in het primair onderwijs laten zich door Ella en het dienstenpakket dat zij voor Passie voor onderwijs Drechtsteden georganiseerd heeft inspireren om de bevlogenheid vast te houden. Samen hebben we deelgenomen aan de kosteloze activiteiten van "Passie voor Onderwijs" en ik kan vol overtuiging zeggen dat het niet alleen leerzaam is, maar ook buitengewoon toepasbaar en bovenal ontzettend leuk!

Het is fantastisch om te ervaren dat deze educatieve momenten niet alleen verrijkend zijn, maar ook een bron van plezier vormen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe inzichten, praktische toepassingen of gewoon een dosis inspiratie, de activiteiten van "Passie voor Onderwijs" hebben het allemaal. Dus, als je, net als ik, wilt blijven bruisen van enthousiasme in het onderwijs, twijfel dan niet en neem deel aan deze unieke mogelijkheid! Je zult er geen spijt van krijgen.

De 10 daagse therapie “ Tools for life” van Ella was heel intens, maar heeft mij weer energie gegeven zodat ik mijn werkzaamheden weer kan oppakken.Ella begeleid mij nog een jaar lang, één keer per maand. Dan bespreken we mijn ervaringen en geeft ze mij de “ tools” om weer een stap verder te komen.

Jouw persoonlijke en fijne aanpak gaf mij de ruimte om breder in te zetten op mijn behoeftes binnen dit loopbaantraject. Dit verliep heel vloeiend en voelde zeer prettig. Tijdens iedere rit terug naar huis voelde ik dat ik weer een stuk van mezelf terug gevonden had en ik kreeg weer grip op mijn eigen situatie.

Nu voel ik m’n authentieke zelf met een sterk beeld voor mijn carriere. Ik heb me op persoonlijk vlak verder ontwikkeld, wat ik niet had verwacht te bereiken.

Aan het einde van het traject heb ik een nieuwe baan gevonden, waar ik me erg op mijn gemak voel. Ik kan met alle liefde zeggen dat “Dé positieve veranderaar” in iedere zin van de betekenis is uitgekomen.

Ella luistert met aandacht zonder oordeel en zonder haar eigen visie te projecteren. Ze geeft op een prettige manier terug wat ik gezegd heb, waardoor ik zelf tot inzichten kom zonder dat ik een bepaalde richting opgeduwd wordt.

Ella heeft een gidsende stijl wat voor mij een verademing is. Om als coach gecoacht te worden is het heel fijn om de ruimte te krijgen om volledig de coachee te zijn. Alle antwoorden liggen in jezelf en Ella weet je met een fijne rustige energie door dat proces heen te bewegen.

Dit heeft voor mij geleid tot een aantal besluiten die ik genomen heb en stappen die ik nu daadwerkelijk aan het zetten ben. Ik merk aan mezelf dat ik daardoor in een hele andere energie terecht ben gekomen en ook de intrinsieke motivatie in mij is wakker gemaakt. Dat betekent voor mij dat ik met meer gemak mezelf in beweging krijg.

Het werkgeversnetwerk SAM bestond in september precies 12½ jaar. Wat was het fijn om een kadootje te krijgen, net als bij het 5-jarig jubileum! Toen werden we getrakteerd op een workshop WERKGELUK. Deze keer kregen we een introductie Appreciative Inquiry techniek. Na de uitleg mochten de netwerkcontacten op basis van deze techniek vragen beantwoorden waarmee ze hun eigen betrokkenheid bij het netwerken onder de vlag van SAM konden evalueren. Deze uitkomsten zijn voor SAM van grote waarde. Graag nodig ik iedereen uit om de impressie van deze netwerkbijeenkomst te bekijken (https://www.samzon.mobi/impressie-sam-netwerkbijeenkomst-bij-ggd-hart-voor-brabant). Wij danken Ella en Monique voor hun presentatie.

Ella ís 'De positieve veranderaar'! Als vliegwiel geeft zij energie aan veranderprocessen die zorgden voor sterkere saamhorigheid, verbinding en betrokkenheid.

Het lukt haar om iedereen te horen en verschillende meningen samen te smelten tot een geheel waarin iedere deelnemer zich kan vinden. Alleen al in de voorbereiding ervaarden wij de enorme positieve kracht van haar werkwijze.

De grote lach op Ella’s gezicht laat je vanaf het eerste moment veilig voelen. Met haar enthousiasme, kennis en positiviteit heeft zij mij geholpen om meer rust en structuur in mijn leven te creëren, en zo meer plezier en resultaat te halen uit mijn werk. Ella, het was een feest met jou! Nogmaals heel veel dank.

De 10 daagse therapie “ Tools for life” van Ella was heel intens, maar heeft mij weer energie gegeven zodat ik mijn werkzaamheden weer kan oppakken.Ella begeleid mij nog een jaar lang, één keer per maand. Dan bespreken we mijn ervaringen en geeft ze mij de “ tools” om weer een stap verder te komen.

Onze werkneemster heeft een zeer positieve gesprek gehad bij Ella. Het voelde veilig en ze deelde veel, soms zelfs dingen die ze nog nooit met anderen had gedeeld. Ze ervoer een gevoel van vertrouwdheid en is dankbaar voor dit waardevolle gesprek en Ella's toewijding daaraan.

De werkneemster liet ons weten dat ze zich echt gesteund voelde door de aandacht die ze zowel van ons als werkgever, als Ella kreeg.

Oprecht bedankt Ella voor de heldere informatie, ze weet nu waar ze aan wil/moet werken en voelde na de sessie met Ella een enorme opluchting, wat haar enorm heeft geholpen. Ze is nu begonnen met opruimen, zowel thuis als in haar hoofd.