Dé Positieve Veranderaar

Meer plezier in je werk

Positieve verandering voor werknemers

Haal je steeds minder plezier uit je werk? Plof je na een dag werken volledig uitgeput op de bank? Merk je dat je vermoeid raakt en ben je bang dat je binnenkort uitvalt? Stop met tobben en laat Dé Positieve Veranderaar je helpen. Mijn doel is om je te begeleiden naar een positieve verandering, zodat je weer plezier in je werk beleefd! Dat je weer energie en geluk ervaart.

‘Dit moet toch anders kunnen?’

Het voelt alsof je vastzit. Steeds vaker word je overweldigd door een gevoel van leegte. De stress van het werk drukt zwaar op je, en depressieve gevoelens sluipen langzaam en onuitgenodigd binnen. Soms heb je zelfs het gevoel dat een burn-out op de loer ligt. Je hebt al van alles geprobeerd om hier uit te komen, maar zelfs de hulp van een coach of psycholoog heeft niet het gewenste effect gehad. Terwijl je vastzit in de sleur van het dagelijkse leven, vraag je je af: “Dit moet toch anders kunnen?”

Herken je dit?

Activiteiten die je eerst met veel plezier deed, geven je nu geen energie meer.

Je bent de laatste tijd prikkelbaar tegenover je collega’s, je partner en de rest van het gezin.

Kleine dingen kunnen de laatste tijd snel overweldigend voor je zijn.

Je haalt al een tijdje geen voldoening en weinig plezier meer uit je werk.

Elke dag lijkt eindeloos te duren; het voelt alsof je elke dag opnieuw de maandagochtend tegemoet gaat.

Je hebt moeite om je te concentreren op je werk en je drinkt steeds meer cafeïne om de dag door te komen.

Het is elke ochtend een strijd om uit bed te komen en jezelf in beweging te krijgen.

Een (positieve) verandering

Zal ik je eens wat vertellen? Je hébt je talenten, passie, kwaliteiten en krachten al in je. Al vanaf je geboorte. Helaas raken we door gebeurtenissen, tegenslagen en trauma’s het contact met ons innerlijke zelf wel eens kwijt. Zie het als een diamant die opgepoetst moet worden. Onbewust is daar ‘een laagje stof’ opgekomen; de diamant is dof geworden. Je verlangt ernaar om die diamant weer volop te laten stralen. Ik help je om een positieve verandering te realiseren!

Plezier in je werk

Tools For Life

Tools For Life is een twee weken durend focus-traject, waarbij je dagelijks ruim twee uur besteedt aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. We gaan snel en diep, waardoor we binnen no-time de grondoorzaken van de klachten bereiken. Eenmaal bij deze kern aangekomen…

Maken we grote stappen om energie en levenslust terug te brengen.

Kun je krachtige keuzes maken waar je hart blij van wordt.

Ben je klaar om (weer) waardevolle relaties met anderen aan te gaan.

Kunnen jouw talenten weer ingezet en benut worden.

Ervaar je een gevoel van bevrijding; het leven ligt weer in eigen handen en je voelt eindelijk weer wat écht belangrijk is en kunt daar naar handelen.

Na dit intensieve trajectdeel van twee weken, volgt het vervolgtraject. Gedurende een jaar komen we één keer per maand samen. In deze sessies zorgen we ervoor dat je alles wat je hebt geleerd, integreert in jouw dagelijks leven.

Wat je kunt verwachten?

Een diepgaande transformatie die je weer vol passie en bruisend van energie laat leven. Je leert jezelf beter kennen, ontdekt je verborgen talenten en vindt de kracht om bewuste keuzes te maken die echt bij je passen. Met mijn begeleiding help ik je niet alleen bij het herstellen van stress of een burn-out, maar bouw je ook aan een sterke basis voor een gelukkiger en meer vervuld leven. Daarnaast leer je hoe je meer plezier en bevlogenheid kunt ervaren, niet alleen op het werk, maar in alle aspecten van je leven.

Ontdek hoe de aanpak van Dé Positieve Veranderaar, tot positieve veranderingen leidde bij anderen.

Ontwikkelverlangen

Anna is een HR-functionaris bij een middelgroot bedrijf. Ze werkt al enkele jaren in dezelfde functie en heeft het altijd naar haar zin gehad op het werk. Ze heeft leuke collega’s, er hangt een goede werksfeer en haar takenpakket vindt ze over het algemeen prima.

Maar de laatste tijd begint Anna te merken dat er meer in haar zit dan wat ze momenteel benut. Ze voelt dat er nog onontdekte talenten en mogelijkheden liggen die ze graag verder wil verkennen en ontwikkelen. Misschien wil ze zelfs doorgroeien naar een andere of hogere functie. Hoewel haar werk nog steeds ‘oke’ is, begint ze toch een groeiend verlangen te voelen naar meer betekenis en impact in haar werk.

Overbelast

Peter is een gewaardeerde teamleider op een marketingafdeling van een groot bedrijf. Hij staat bekend als een zeer betrokken en gemotiveerde werknemer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zijn collega’s en leidinggevenden waarderen zijn harde werk en toewijding enorm.

Met zijn loyaliteit is niks mis: Peter is altijd als eerste op kantoor en zit vaak nog achter zijn bureau als de rest van het team al naar huis is gegaan. Hij werkt hard en met veel expertise aan zijn projecten en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Maar de laatste tijd is Peter steeds vaker vermoeid, en wanneer hij in de spiegel kijkt ziet hij de donkere kringen onder zijn ogen. Ook duurt het steeds langer voordat hij zijn werk oplevert en laat hij vaker steken vallen.

Burn-out

John is een ervaren projectmanager bij een consultancybureau. Hij werkt al meer dan tien jaar in het bedrijf en heeft altijd hard gewerkt om zijn doelen te bereiken. Hij staat bekend als een gedreven en ambitieuze professional die altijd klaarstaat om een stapje extra te zetten.

Maar de druk op het werk is de laatste tijd enorm toegenomen. John moest steeds meer projecten tegelijkertijd managen en voelde de constante druk om te presteren. Hij negeerde de signalen van stress en vermoeidheid en bleef doorgaan, hopend dat het wel weer beter zou worden.

Wat zeggen anderen over mijn diensten?

Ella heeft met haar aandacht en haar goede vragen, gezorgd dat ik me veilig en op mijn gemak voelde om me volledig open te stellen. Ik heb door haar geleerd om goed en met aandacht naar mijn gevoel te luisteren en naar mijn behoeftes te kijken en daarbij de oude, vaak belemmerende patronen, te doorzien en te doorbreken. Hierdoor heb ik al direct ervaren hoeveel kracht en vertrouwen dit mezelf geeft!

Ella levert echt maatwerk; ze kijkt naar wat er nodig is om het persoonlijke proces goed te ondersteunen. Ze is daarbij enorm vindingrijk, eerlijk, en ze vraagt heel goed door en haar positiviteit werkt ook nog eens erg aanstekelijk. Tools for life is het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. En ik had er geen betere begeleiding bij kunnen wensen. Dank je wel, Ella!

Wil je meer inzicht krijgen in je energiegevers en energietrekkers? Met het EnergieKompas meet je niet alleen jouw mentale energie, maar ontdek je ook veelvoorkomende factoren die jouw energie beïnvloeden. Het EnergieKompas is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en omvat een gevalideerde scan. Je ontvangt een persoonlijk energierapport, waarmee je direct aan de slag kunt om je energietrekkers aan te pakken.

Inzet EnergieKompas inclusief terugkoppel- en adviesgesprek van 1 uur online: €140 ex. BTW

Wil je meer stralen in je werk en voel je het verlangen om je persoonlijk te ontwikkelen? Ben je uitgevallen met een burn-out of ervaar je op dit moment stressklachten? Ik sta voor je klaar en hoor graag jouw verhaal.

Plan een kennismakingsgesprek in met Ella

Via onderstaande link kun je een afspraak inplannen voor een (online) kennismaking van 60 minuten. Je mag me ook bellen (tel: 06 2497 2611) of een appje sturen. Ik ontmoet jou graag en ben benieuwd naar de positieve verandering waar jij naar verlangt

"Lééf jouw leven! Vanuit jouw unieke passie en talenten. En ervaar de onuitputtelijke mix van energie, levensvreugde en mogelijkheden.!"

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een selectie van de meest gestelde vragen van werknemers. Staat jouw vraag hier niet tussen, neem dan gerust contact met me op.

Jazeker! Bij alle emotionele issues of blokkades die je ervaart, kan DPV van meerwaarde voor jou zijn. Wellicht ben je perfectionistisch ingesteld, ben je een echte pleaser en ben je geneigd om jezelf op de laatste plaats te zetten, voel jij je gevangen door de verwachtingen die anderen van jou hebben… Dit zijn allemaal voorbeelden van mensen die zich wezenlijk geholpen voelen en een levensverrijkend traject ervaren hebben.

Nee, hoor. Wees gerust. Je wordt juist veel meer jezelf, puur en authentiek, zoals je echt bent.

Nee! Het grote verschil is dat je bij Tools For Life niet elke twee weken komt voor een afspraak waarbij je na een uur weer buiten staat. Nee, Tools For Life werkt als een snelkookpan. Je komt 10 dagen achterelkaar elke dag voor een sessie van 2 tot 2,5 uur. Kun je voorstellen hoeveel je in twee weken bereikt hebt! Niet voor niets zeggen deelnemers dat het écht een levensverrijkend traject is.

Daarbij werkt het heel krachtig, omdat je niet alleen praat en tot inzicht komt, zoals vaak bij de psycholoog. Doordat we ervaringsgericht werken, los je echt issues in de kern op waardoor ze oplossen. Het is hoogstwaarschijnlijk totaal anders dan je kent.

Nee! Meestal betaalt de werkgever de kosten voor een traject. In bijna alle gevallen investeert jouw werkgever heel graag in jouw vitaliteit om te zorgen dat je inzetbaar bent en blijft of om jou snel weer te verwelkomen op de werkvloer.

Aanvraag Energiekompas

Meld je hieronder aan voor het EnergieKompas. De kosten voor inzet van het EnergieKompas, inclusief persoonlijk energierapport en terugkoppel-/adviesgesprek, bedragen €140 exclusief btw (€169,40 inclusief btw).

Na aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging. Vervolgens kun je binnen 1 werkdag een mail van me verwachten met de link voor het invullen van jouw EnergieKompas en de factuur.

Factuur sturen naar
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Plan nu een afspraak in mijn agenda

Wat leuk dat je een online kennismaking met me wilt plannen! Je bent van harte welkom.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en te horen waar je naar verlangt. Je kunt een afspraak van 60 minuten met me maken.