Dé Positieve Veranderaar

Overbelast

Peter is een gewaardeerde teamleider op een marketingafdeling van een groot bedrijf. Hij staat bekend als een zeer betrokken en gemotiveerde werknemer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zijn collega’s en leidinggevenden waarderen zijn harde werk en toewijding enorm.

Met zijn loyaliteit is niks mis: Peter is altijd als eerste op kantoor en zit vaak nog achter zijn bureau als de rest van het team al naar huis is gegaan. Hij werkt hard en met veel expertise aan zijn projecten en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Maar de laatste tijd is Peter steeds vaker vermoeid, en wanneer hij in de spiegel kijkt ziet hij de donkere kringen onder zijn ogen. Ook duurt het steeds langer voordat hij zijn werk oplevert en laat hij vaker steken vallen.

Overbelast

Overweldigd en overbelast

Ondanks zijn betrokkenheid en harde werk begint de druk Peter steeds meer parten te spelen. Hij voelt zich overweldigd door de hoeveelheid werk en de hoge verwachtingen die aan hem gesteld worden. Hij merkt dat hij steeds minder energie heeft en dat zijn werkplezier langzaam afneemt.

Wat zijn jouw engiebronnen?

Met gepersonaliseerde coaching en begeleiding heb ik Peter geholpen om zijn energiebronnen en -lekken te identificeren, evenals zijn unieke talenten en waarden op het werk. Vervolgens werkten we samen aan het integreren van deze talenten en passies in zijn dagelijkse werkzaamheden. Door deze ontwikkeling nam Peters bevlogenheid toe en bruiste hij weer van energie. Peter gaat nu met plezier naar zijn werk en beleeft weer plezier aan zijn taken. Op deze manier streven we ernaar om een burn-out te voorkomen en het welzijn van Peter te bevorderen.

Laatste nieuws en updates ontvangen?

Schrijf je dan hier in voor positief nieuws en inspiratie.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Recente artikelen

Deel dit bericht