Dé Positieve Veranderaar

Ontwikkelverlangen

Anna is een HR-functionaris bij een middelgroot bedrijf. Ze werkt al enkele jaren in dezelfde functie en heeft het altijd naar haar zin gehad op het werk. Ze heeft leuke collega’s, er hangt een goede werksfeer en haar takenpakket vindt ze over het algemeen prima.

Maar de laatste tijd begint Anna te merken dat er meer in haar zit dan wat ze momenteel benut. Ze voelt dat er nog onontdekte talenten en mogelijkheden liggen die ze graag verder wil verkennen en ontwikkelen. Misschien wil ze zelfs doorgroeien naar een andere of hogere functie. Hoewel haar werk nog steeds ‘oke’ is, begint ze toch een groeiend verlangen te voelen naar meer betekenis en impact in haar werk.

Ontwikkelverlangen

Ontwikkelverlangen: “Ik wil een verschil maken”

Anna wil niet alleen maar taken uitvoeren, ze wil echt een verschil maken en een bijdrage leveren die voor haarzelf en anderen waardevol is. Ze zoekt naar manieren om meer voldoening te halen uit hetgeen dat ze doet. Want hoewel ze haar werk prima vindt, voelt ze dat er meer in zit. Daarom wilt ze zichzelf en haar kwaliteiten beter leren kennen, haar talenten identificeren en deze verder ontwikkelen. En daar kan ik bij helpen! 

Waar ligt het ware geluk?

Met passende coaching en begeleiding heb ik Anna geholpen om te (her)ontdekken waar haar ware geluk ligt; haar innerlijke diamant. Samen zijn we op zoek gegaan naar haar talenten, passies en dromen, en hebben we gewerkt aan het verwezenlijken van specifieke doelen. Dankzij deze persoonsgerichte aanpak kan Anna de gewenste positieve veranderingen daadwerkelijk realiseren, waardoor ze meer voldoening uit zowel haar werk als het leven haalt.

Laatste nieuws en updates ontvangen?

Schrijf je dan hier in voor positief nieuws en inspiratie.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Recente artikelen

Deel dit bericht