Dé Positieve Veranderaar

Jobs Magazine interviewt Dé Positieve Veranderaar

Onlangs ben ik geïnterviewd door Jobs Magazine, waarbij ik sprak over het belangrijke thema van burn-outs en de impact ervan op zowel individuen als werkgevers. We bespraken hoe een burn-out niet alleen persoonlijk is, maar ook aanzienlijke kosten met zich meebrengt voor bedrijven. Tijdens het interview kwam mijn oplossing ter sprake: ‘Tools For Life‘, het programma dat werknemers na 14 dagen weer energiek aan het werk helpt, en dat zich richt op het herstellen van balans en bevlogenheid. Mijn boodschap was duidelijk: het investeren in welzijn is niet alleen van cruciaal belang om kosten te verminderen, maar het heeft ook een positieve invloed op de teamproductiviteit. Lees hieronder het interview.

Jobs Magazine

Jobs Magazine:

Een burn-out is niet alleen een persoonlijk drama voor werknemers, maar het kan ook aanzienlijke kosten met zich meebrengen voor werkgevers. Gemiddeld kost afwezigheid door een burn-out u als werkgever € 405,– per dag. Maar er is goed nieuws! Ella van Toorn biedt een effectieve oplossing, inclusief nabehandeling, waarmee uw werknemers na 14 dagen weer met vernieuwde energie aan het werk gaan.

Werknemers die kampen met een burn-out zijn vaak langdurig uit de roulatie, met een gemiddelde van 8 maanden. Dit heeft niet alleen invloed op hun welzijn, maar brengt ook aanzienlijke financiële kosten met zich mee voor werkgevers. Het verlies aan productiviteit en de kosten voor vervangend personeel kunnen snel oplopen.

Ella van Toorn’s Oplossing:

Gelukkig is er een oplossing die het tij kan keren. Ella van Toorn biedt een effectief programma dat werknemers helpt om na slechts 14 dagen weer met hernieuwde energie aan het werk te gaan. Door middel van beproefde methoden en persoonlijke begeleiding zorgt Ella voor een snelle en duurzame terugkeer naar de werkvloer.

Balans en Bevlogenheid met ‘Tools For Life’

In de hectiek van het moderne leven heeft Ella, een welzijnsexpert, met behulp van het programma “Tools For Life” een missie om de balans in energie, welbevinden en bevlogenheid te herstellen. Haar aanpak is niet alleen gericht op verbeterde prestaties, maar leert medewerkers ook om goed voor zichzelf te zorgen, zodat ze met plezier het werk kunnen doen waar ze goed in zijn. Vitaliteit en passie voor je werk, twee belangrijke aspecten voor een duurzaam gevoel van welzijn en tevredenheid. Ella’s werk is een inspiratie voor wie streeft naar een betere balans en bevlogenheid in het professionele leven.

Investeer in welzijn en laat mensen weer stralen in hun werk

Als werkgever is het essentieel om te investeren in het welzijn van uw werknemers. Een vroege en doeltreffende aanpak van een burn-out kan niet alleen de hersteltijd verkorten, maar ook de kosten voor uw bedrijf aanzienlijk verminderen. Ella van Toorn’s programma biedt ook kans om preventief te handelen en uw team op een gezonde en productieve manier te ondersteunen.

Lees het gehele interview op jobsmagazine.nl

Laatste nieuws en updates ontvangen?

Schrijf je dan hier in voor positief nieuws en inspiratie.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Recente artikelen

Deel dit bericht