Dé Positieve Veranderaar

Laat mensen weer stralen in werk!

Dé Positieve Veranderaar biedt Tools For Life en een divers aanbod gericht op gelukkig werken

Ruwe diamanten

Het leven is als een diamant. Van oorsprong is de diamant puur, helder en lichtdoorschijnend. Een ruwe diamant wordt gevormd door het leven. Hij loopt butsen op, verliest soms zijn glans of raakt zoek. Met behulp van de juiste aandacht groeit de verborgen diamant uit tot de meest sprankelende briljant, zoals die in essentie is.

In de meeste organisaties vormen de medewerkers het meest waardevolle kapitaal. Iedere collega is uniek met zijn/haar eigen talenten, kwaliteiten, affiniteiten en uitdagingen. In iedere medewerker en organisatie schuilt een diamant. Variërend van ruw, ongepolijst tot de in precisie geslepen sprankelende briljanten die al zichtbaar stralen. 

Voor het realiseren van waardevolle, positieve verandering sta ik klaar om de diamanten van jouw organisatie te ontdekken en te laten stralen. Individuele medewerkers help ik middels ‘Tools For Life’, jouw organisatie help ik met een inspirerend en uniek aanbod gericht op gelukkig werken.

"Ik ben Ella, hoe mag ik je helpen?"

Video afspelen

Dé Positieve Veranderaar en gelukkig werken

Bevlogenheid wordt gekenmerkt door een diepe betrokkenheid, enthousiasme en energie bij het uitvoeren van taken. Het verwijst naar de passie en het gevoel van voldoening dat je ervaart wanneer jij je volledig kunt inzetten voor je werk of leerproces. Bevlogenheid is belangrijk voor zowel medewerkers als de organisatie, omdat het een positieve invloed heeft op hun prestaties, welzijn en motivatie.

Onderzoek naar Bevlogenheid laat zien dat elk succes van een organisatie te herleiden is tot het enthousiasme en de passie van werknemers. Bevlogen werknemers werken harder en zijn doelgerichter. Iets wat organisaties in deze tijd goed kunnen gebruiken: meer doen met minder mensen. Bevlogen werknemers zijn zeer vitaal en creëren waarde voor hun werkgever.

Als Dé Positieve Veranderaar zijnde bied ik op maat een prachtig aanbod van diensten om de bevlogenheid van al het personeel in jouw organisatie te stimuleren. Jouw medewerkers leren hoe zij zelf de regie nemen over hun bevlogenheid. Werkplezier én een gezonde balans! Leidinggevenden leren hoe zij de bevlogenheid van hun medewerkers in het team kunnen bevorderen en hen kan faciliteren tot duurzaam presteren.

De impact van mentale uitdagingen op gelukkig werken

Mentale en fysieke uitdagingen wegen niet alleen zwaar op degene die het betreft. De aanloop naar verzuim, de verminderde productiviteit en het effect op het team en de organisatie zijn immens groot.

Jij als professional bent je ervan bewust, dat het jouw verantwoordelijkheid is vanuit goed werkgeverschap deze collega zo goed mogelijk te ondersteunen, waarbij je de organisatiedoelstellingen in ogenschouw houdt. Daarbij besef je hoe belangrijk bevlogenheid is en zie je het als jouw taak om het werkplezier, de vitaliteit en duurzame prestaties van jouw medewerkers te bevorderen.

Wat fijn dat je nu bent beland op de plek waar ik jou en jouw collega(‘s) kan helpen met de uitdagingen waar jullie momenteel voor staan.

"Ik help de verborgen diamant te ont-dekken en te laten stralen."

Wanneer diamanten hun glans verliezen...

Sommige dingen in het leven zijn nu eenmaal te groot of te complex om zelf op te lossen. Laat dit over aan mijn professionele handen en ik help in een korte en intensieve periode van 2 weken de glans in het leven weer terug te vinden. Ik beloof je dat ik zorg voor het (her)vinden van het mooist mogelijke lichtspel dat in ieder van ons verborgen zit. No-nonsense, met een bewezen methodiek, krachtig en met aandacht.

Naast dat ik, – Dé positieve veranderaar-, ervoor zorg dat jouw collega leert om weer goed voor zijn/haar welbevinden te zorgen, heb ik ook oog voor jouw belang; ik voorkom uitval, bespaar kosten en zorg voor duurzame inzetbaarheid.

"Tools For Life"

Tools For Life biedt een zeer effectieve oplossing om snelle terugkeer in werk te realiseren bij verzuim wegens mentale klachten. Ook kan deze dienst uitstekend ingezet worden voor jouw medewerker die in de gevarenzone zit, als preventieve inzet om uitval te voorkomen.

Ook ter bevordering van de duurzame inzetbaarheid, geeft Tools For Life een enorme positieve boost aan de ontwikkeling van jouw medewerker, waarvoor het opleidingsbudget ingezet kan worden.

Want wanneer werkgeluk begint te wankelen en de snijvlakken van de diamant haar glans dreigen te verliezen, dan weet je dat het tijd is om positieve verandering te realiseren. Het gaat hier om versterking van de verbinding, de vitaliteit en de zin in werk, zodat individuele medewerkers voluit schitteren. Waardevol voor zowel de betrokkene als de organisatie.

Wat zeggen anderen over "Dé Positieve Veranderaar"

Ella heeft met haar aandacht en haar goede vragen, gezorgd dat ik me veilig en op mijn gemak voelde om me volledig open te stellen. Ik heb door haar geleerd om goed en met aandacht naar mijn gevoel te luisteren en naar mijn behoeftes te kijken en daarbij de oude, vaak belemmerende patronen, te doorzien en te doorbreken. Hierdoor heb ik al direct ervaren hoeveel kracht en vertrouwen dit mezelf geeft! Ella levert echt maatwerk; ze kijkt naar wat er nodig is om het persoonlijke proces goed te ondersteunen. Ze is daarbij enorm vindingrijk, eerlijk, en ze vraagt heel goed door en haar positiviteit werkt ook nog eens erg aanstekelijk. Tools for life is het mooiste cadeau dat ik mezelf kon geven. En ik had er geen betere begeleiding bij kunnen wensen. Dank je wel, Ella!

Tools for Life

Ik liep vast op psychisch gebied ivm de heftige dingen die ik heb meegemaakt en wilde graag de weg naar mezelf terug vinden..

Ik ben me er van bewust geworden wat ik wel en niet wil in mijn leven, hier kan en mag ik mijn eigen keuze in maken.

Ik weet waar en in wie ik mijn liefde en energie wil steken, mijn eigen grenzen duidelijk aangeven/voor mezelf opkomen in bepaalde situaties, zelfvertrouwen gekregen, door dat ik mag voelen wat er is en dit te uiten voel ik mezelf een stuk beter en kan ik meer liefde geven en ontvangen, zelfverzekerd geworden en met mijn eigen kracht en moed ben ik een sterke vrouw geworden met de hulp van Ella.

Doordat Ella in mij geloofde en mij veel vertrouwen gaf, heb ik nu heel veel kunnen bereiken en kijk ik op een andere manier naar het leven.

Ik kan me geen betere en leukere therapeut wensen! Je voelt je snel op je gemak aangezien ze oprecht naar je luistert. Ella is een toppertje! Ella heeft een hart van goud!

De grote lach op Ella’s gezicht laat je vanaf het eerste moment veilig voelen. Met haar enthousiasme, kennis en positiviteit heeft zij mij geholpen om meer rust en structuur in mijn leven te creëren, en zo meer plezier en resultaat te halen uit mijn werk. Ella, het was een feest met jou! Nogmaals heel veel dank.

Het werkgeversnetwerk SAM bestond in september precies 12½ jaar. Wat was het fijn om een kadootje te krijgen, net als bij het 5-jarig jubileum! Toen werden we getrakteerd op een workshop WERKGELUK. Deze keer kregen we een introductie Appreciative Inquiry techniek. Na de uitleg mochten de netwerkcontacten op basis van deze techniek vragen beantwoorden waarmee ze hun eigen betrokkenheid bij het netwerken onder de vlag van SAM konden evalueren. Deze uitkomsten zijn voor SAM van grote waarde. Graag nodig ik iedereen uit om de impressie van deze netwerkbijeenkomst te bekijken (https://www.samzon.mobi/impressie-sam-netwerkbijeenkomst-bij-ggd-hart-voor-brabant). Wij danken Ella en Monique voor hun presentatie.

De 10 daagse therapie “ Tools for life” van Ella was heel intens, maar heeft mij weer energie gegeven zodat ik mijn werkzaamheden weer kan oppakken.Ella begeleid mij nog een jaar lang, één keer per maand. Dan bespreken we mijn ervaringen en geeft ze mij de “ tools” om weer een stap verder te komen.

Laten we samen aan de slag gaan!

Ik beloof dat wanneer we dit pad samen inslaan, de krachtige schittering weer zichtbaar en voelbaar zal worden.

En het mooie is; dit draagt direct bij aan gelukkiger werken binnen de organisatie als geheel. Een mooie win-win voor zowel de medewerker als de collega’s en de organisatie zelf.

Zet vandaag de eerste stap en meld je aan voor het ‘intakegesprek Tools For Life’. In dit gesprek doe je waardevolle inzichten op en ontdekken we in hoeverre Tools For Life aansluit en een verrijking voor jou is.

Is gelukkig werken jouw uitgangspunt? Meld jezelf dan aan voor een adviesgesprek voor meer gelukkig werken. Of meld jouw medewerker direct aan voor een intakegesprek als opstart van individuele dienstverlening.

Wil je liever eerst kennismaken? In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek ontmoeten we elkaar online of offline. In 30 minuten tasten we samen af wat ik voor jou kan betekenen.

Over mij: Ella van Toorn

Ik ben een enthousiast en optimistisch mens. Twee eigenschappen die ik al van jongs af aan terug hoor en die mij typeren. Mijn persoonlijkheidsstijl, is interactief en inspirerend. Ik verwezenlijk doelstellingen met en door mensen. Hierbij ligt mijn kracht in het geven van energie en vertrouwen.

Ook mijn associatief vermogen en prikkelende vragen dragen bij aan het realiseren van de gewenste, positieve verandering. Mensen met of voor wie ik werk, voelen zich bekrachtigd en gestimuleerd.

Met mijn aandacht en aanpak sluit ik aan op de ander. Dankzij mijn jarenlange ervaring in het werken met mensen, zijn mijn intuïtie en communicatieve vaardigheden ruimschoots ontwikkeld.