Dé Positieve Veranderaar

Het EnergieKompas

Het EnergieKompas
Je krijgt scherp inzicht in jouw mentale batterij en hoe je die gevuld houdt.

Jouw EnergieKompas

Wil je meer inzicht krijgen in je energiegevers en energietrekkers? Met het EnergieKompas meet je niet alleen jouw mentale energie, maar ontdek je ook veelvoorkomende factoren die jouw energie beïnvloeden.

Het EnergieKompas is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en omvat een gevalideerde scan. Je ontvangt een persoonlijk energierapport, waarmee je direct aan de slag kunt om je energietrekkers aan te pakken en jouw energiebronnen optimaal te benutten. Dus, vind jij het belangrijk om mentaal vitaal te zijn en ga jij voor meer bevlogenheid en minder stress, meld je dan aan voor het EnergieKompas.

Inzet EnergieKompas inclusief persoonlijk energierapport en terugkoppel- en adviesgesprek van 1 uur online: €140 ex. btw (€169,40 inclusief btw).

* Wil je het EnergieKompas inzetten in jullie organisatie of team? Dat kan! Dit levert, naast individuele inzichten voor jullie werknemers, ook waardevol inzicht op groepsniveau en maakt het mogelijk om de positieve energie in jullie organisatie te managen. Neem contact op met Ella voor bespreking van de mogelijkheden

Na het EnergieKompas weet je...

Hoe het gesteld is met jouw mentale energie

Welke factoren jouw energie beinvloeden

Hoe je aan de slag kunt gaan met jouw energietrekkers

Werkgeluk vergroten

Dit Terugkoppel-/adviesgesprek EnergieKompas is voor jou als...

Je klaar bent voor positieve verandering in jouw leven

Je inzicht wilt hebben in jouw mentale energie

Je handvatten wilt om aan de slag te gaan met jouw energietrekkers

Je jouw energietrekkers wilt verruilen voor energiegevers

Vraag nu jouw EnergieKompas aan!

Na aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging. Vervolgens kun je binnen 1 werkdag een mail van me verwachten met de link voor het invullen van jouw EnergieKompas en de factuur.

Factuur sturen naar
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Plan nu een afspraak in mijn agenda

Van harte welkom voor een verkennend gesprek. Ik maak graag (nader) kennis met jou en jullie organisatie en ben benieuwd naar de positieve verandering die jullie willen realiseren.

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en te horen waar je naar verlangt. Je kunt een afspraak van 60 minuten met me maken.