Dé Positieve Veranderaar

Even voorstellen

Wie is Dé Positieve Veranderaar?

Natuurlijk wil je weten wie dan de persoon is met deze kennis en expertise gevulde rugzak.

Laat ik beginnen te zeggen dat deze rugzak, -met ruim 20 jaar werkervaring in HR, als loopbaancoach, trainer en adviseur duurzame inzetbaarheid-, tot de nok toe gevuld is en toch zo licht voelt als een veertje.

Als je tenslotte leeft in je puurste vorm, leeft vanuit je kern, je talenten benut, doet waar je blij van wordt en je eigen keuzes maakt, dan voelen alle ervaringen en kennis die je opdoet als een cadeau. En wie wordt er nu niet blij van een mooi cadeau?

Mijn missie

Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen om hun éigen leven te leiden, te doen waar ze goed in zijn en bewust te kiezen voor wat hen gelukkig maakt. Dat zijn soms mensen die, om welke reden dan ook, vastlopen in hun werk of privé. Soms gaat het om de ervaring van een leegte, ondanks dat ze alles hebben, of speelt er juist een ontwikkelverlangen. Ik help hen nieuwe inzichten te verkrijgen, waarna zij zelf hun eigen krachtige keuzes kunnen maken passend bij datgene waar het hart gelukkig van wordt. Keuzes die zorgen voor werkgeluk, zingeving, energie en productiviteit op de werkvloer.

Wanneer men vastloopt op het werk heeft dit te allen tijde gevolgen in de privé situatie en vice versa. Dit maakt dat het één met het ander verbonden is, evenals onze psyche en fysiek.

Mijn pad als coach...

Als coach heb ik gewerkt met vele methodieken. Mijn eigen pad leidde uiteindelijk tot het zelf ervaren van Tools For Life en, zoals velen die deze therapie genoten, veranderde het mijn leven in de positieve zin. Levensverrijkend! 

Tools For Life is een krachtig twee-weken durend focus-traject van ruim 2 uur per dag, om de betrokkene te helpen met het hervinden van regie over eigen geluk, energie en zingeving in het leven. 

"Trotse Tools For Life therapeut"

Tools For Life is dus niet een gesprek van een uurtje om dan vervolgens weer twee weken te moeten wachten op het volgende moment. Tools For Life is wél intensief, met volle focus op de persoon en gericht op de ervaringen die degene met zich meebrengt en het doorbreken van patronen.

Ik ben trots dat ik mezelf 1 van de 15 gediplomeerde Tools For Life therapeuten in Nederland mag noemen.

Wat ik doe, doe ik met passie en energie. Ik sta bekend om mijn open en belangstellende blik naar de mens naast mij, mijn sprankelende aanwezigheid, geduldig luisterend oor en tegelijkertijd pragmatische instelling. Toegankelijk, positief, empowerment en altijd kijkend naar wat er wel kan. 

Écht contact

Ik ga voor écht contact. Altijd. Met iedereen.

Graag deel ik mijn kennis en expertise met anderen, zodat ook zij hun passie, zingeving en glans in het leven (terug)vinden, met plezier.

Wil jij een positieve verandering ervaren?

Als je me beter zou kennen dan wist je dat...

Ik van mensen houd en het luisteren naar hun ware verhalen.

Ik mensen graag help om gelukkig te zijn.

Ik met veel plezier mensen in de echt aan elkaar verbind. Ja, ben officieel trouwambtenaar. Zie www.liefdesgeluk.com.

Ik stellen ook stimuleer om hun liefdesgeluk te bekrachtigen met de relatie-APK. Het jaarlijkse onderhoud, zo welkom om elkaar in het alledaagse leven niet uit het oog te verliezen.

Ik houd van afwisseling en variatie en snel enthousiast raak.