Dé Positieve Veranderaar

Ella van Toorn

Het verhaal van Dé Positieve Veranderaar

Met ruim 20 jaar ervaring in HR, als loopbaancoach, trainer en adviseur duurzame inzetbaarheid, kan ik met trots zeggen dat mijn rugzak tot de nok toe gevuld is met kennis en expertise. 

En toch voelt die rugzak zo licht als een veertje. Want wanneer je leeft vanuit je ware essentie, je talenten benut en doet waar je blij van wordt, voelen die kennis en expertise als een cadeau. En laten we eerlijk zijn, wie wordt er nu niet blij van cadeautjes!

Ella van Toorn

Mijn naam is Ella van Toorn, het gezicht achter Dé Positieve Veranderaar. Al vanaf jonge leeftijd hoor ik mensen om me heen zeggen: ‘Wat een enthousiaste en optimistische meid’. Deze twee eigenschappen zijn altijd al kenmerkend geweest voor wie ik ben. 

Ik houd van mensen en vind het heerlijk om naar hun verhalen te luisteren en tot de essentie te komen; de ander in puurheid te ontmoeten. Daar ligt mijn kracht. Ik stel de juiste vragen en zorg ervoor dat mensen zich bewust worden van hun eigen kracht, waarden, missie en talenten.

Ella van Toorn

Mijn eigen pad

Mijn eigen reis bracht me uiteindelijk naar het zelf ervaren van Tools For Life. En net zoals velen die deze therapie hebben ondergaan, heeft het mijn leven op positieve wijze veranderd. Het was werkelijk levensverrijkend!

Tools For Life is een krachtig tweeweeks focus-traject, waarbij elke dag ruim twee uur wordt besteed aan het helpen van de deelnemer bij het herwinnen van controle over het eigen geluk, energie en zingeving in het leven. En dat was mijn ‘aha-momentje’. Ik ben zó blij met de krachtige keuze die ik destijds gemaakt heb en voel trots om te werken als een gediplomeerd Tools For Life therapeut, vanuit mijn praktijk in Oosterhout.

Plezier in je werk

Tools For Life

Tools For Life is dus geen gesprek van een uurtje om dan vervolgens weer twee weken te moeten wachten op het volgende moment. Het is een intensief programma, waarbij gedurende twee weken de volledige focus ligt op de persoon en de grondoorzaken van de issues waar hij of zij tegenaan loopt. Met als doel: het doorbreken van patronen en het versterken van de eigen kracht. We werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Tijdens deze periode wordt er diepgaand gewerkt aan het herwinnen van controle over het eigen geluk, energie en zingeving in het leven. Zoals ik al zei: levensverrijkend dus!

Wat ik doe, doe ik met passie en energie. Ik kijk met een open en belangstellende blik naar anderen, bied ze een luisterend oor en ben tegelijkertijd pragmatisch ingesteld. Ik ben toegankelijk, positief en streef altijd naar waardevolle vooruitgang, waarbij ik voortdurend kijk naar wat wél mogelijk is.

Mijn missie

We dragen allemaal een prachtige diamant in ons. Ook jij. Deze diamant is er altijd al geweest; vanaf het moment dat je bent geboren. Hij bezit tal van waardevolle elementen: talenten, passie, energie, kracht, interesses en dromen…

Toch willen we het contact met deze diamant wel eens verliezen. We gaan twijfelen. Aan onszelf, aan onze talenten en aan onze dromen. ‘Maak ik wel de juiste keuzes’, ‘is dit wat ik écht wil’? Er komt dan een laagje stof op te liggen, waardoor hij zijn glans en kracht verliest.

Het is mijn missie om mensen te laten stralen in werk en organisaties te laten schitteren. Ik help mensen te ontdekken wat ze echt willen in het leven en dát te realiseren. Dat gaat over verbinding maken met jezelf. je diepste dromen, doelen en passies. Samen gaan we op ontdekkingstocht om die kostbare diamant binnenin te vinden en weer te laten stralen, zodat de gehele organisatie kan schitteren. Dit leidt tot meer geluk, bevlogenheid, zingeving en energie. In werk en het leven.

Als je me beter kent, dan weet je dat…

Ik van mensen houd en graag luister naar hun echte verhalen.

Ik blij word van mensen gelukkig en in hun kracht zien.

Ik een echte verbinder ben en ook met veel plezier mensen in de echt verbind. Ja, ik ben officieel trouwambtenaar. Je kunt meer informatie vinden op www.liefdesgeluk.com.

Ik koppels aanmoedig om hun liefdesgeluk te versterken met een relatie-APK. Jaarlijks onderhoud is zo belangrijk om elkaar niet uit het oog te verliezen in het dagelijks leven.

Ik houd van afwisseling en variatie; ik raak snel enthousiast.

Écht contact

Ik ga voor écht contact. Altijd. Met iedereen. Wil jij een positieve verandering ervaren in je leven? Ik help je met alle liefde, zodat je je passie, zingeving en glans in het leven weer (terug) gaat vinden.