Dé Positieve Veranderaar

Burn-out

John is een ervaren projectmanager bij een consultancybureau. Hij werkt al meer dan tien jaar in het bedrijf en heeft altijd hard gewerkt om zijn doelen te bereiken. Hij staat bekend als een gedreven en ambitieuze professional die altijd klaarstaat om een stapje extra te zetten.

Maar de druk op het werk is de laatste tijd enorm toegenomen. John moest steeds meer projecten tegelijkertijd managen en voelde de constante druk om te presteren. Hij negeerde de signalen van stress en vermoeidheid en bleef doorgaan, hopend dat het wel weer beter zou worden.

Burn-out

Volledig uitgeput leidde tot een Burn-out

Op een dag kon John niet meer. Hij raakte volledig uitgeput en kon zich niet meer concentreren op zijn werk. De stress en druk werden hem te veel en hij besloot zich ziek te melden. Na een bezoek aan de huisarts werd de diagnose gesteld: burn-out.

Nu zit John al zes weken thuis, worstelend met gevoelens van vermoeidheid, lusteloosheid en angst voor de toekomst. Hij voelt zich schuldig naar zijn klanten, collega’s en werkgever toe omdat hij niet kan werken, maar tegelijkertijd weet hij dat hij meer dan alleen rust nodig heeft om te herstellen. Om aan zijn herstel te werken, is John wekelijks naar een psycholoog gegaan, maar dat heeft helaas niet tot verbetering geleid.

Duurzaam herstel met Tools For Life

Met Tools For Life heb ik John geholpen bij zijn duurzame herstel. Door de aandacht te richten op de onderliggende oorzaken van zijn problemen en deze aan te pakken, begon John na slechts twee weken al zichtbare verbeteringen te vertonen en veranderingen in zijn gedrag te ervaren. Nu is hij in staat om krachtige keuzes te maken die hem helpen een gezonde balans te vinden tussen zijn toewijding aan zijn werk en zijn persoonlijke vitaliteit. Het leven is weer van hem en hij voelt zich energiek en gemotiveerd om zijn werk weer op te pakken.

Laatste nieuws en updates ontvangen?

Schrijf je dan hier in voor positief nieuws en inspiratie.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Recente artikelen

Deel dit bericht